Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Destinace na Srí Lance

Milujete relaxaci na pláží a vystavování se pálícím slunečním paprskům? Nebo naopak toužíte objevit korálové zahrádky či okusit dávku adrenalinu v podobě windsurfingu a dalších vodních sportů? Pak je Srí Lanka ideálním místem pro Vaši dovolenou! Ostrov je totiž lemován 1 600 km nádherných pláží a rovněž nabízí nepřeberné množství luxusních destinací, kde můžete zažít romantickou a zároveň sportem nabitou dovolenou.

Dambulla

Dambulla, Srí Lankaje místo, které je proslulé svými královskými skalními chrámy. V nich se v dávných dobách konaly bohoslužby. Můžete tam taktéž obdivovat velké množství soch Buddhů a překrásné skalní malby.

LAST MINUTE zájezdy SRÍ LANKA

 

Galle

Vítejte ve významném přístavu, který je vzpomínkou na dlouhodobé působení Holanďanů na Srí Lance. Zřejmě největším úkazem Galle je Holandská pevnost zabírající plochu šestatřiceti hektarů. V okolí tohoto letoviska se taktéž nachází písečné pláže a nakoupit můžete i na místních tržištích. V roce 2004 pak byla tato oblíbená destinace zasažena vlnou tsunami, nicméně v dnešní době patří znovu mezi nejoblíbenější místa na Srí Lance. Nevynechejte jej tedy ani vy!
LAST MINUTE zájezdy SRÍ LANKA

Hikkaduwa

Hikkaduwa, Srí Lankaleží necelých 100 km jižně od Colomba a proslavila svými krásnými korálovými zahradami. Je tedy rájem pro potápěče i milovníky podmořského světa. Zajímavostí je, že si zde můžete pronajmout lodě s průhledným dnem či potápěčské vybavení, které vám pomohou prozkoumat nádherný podmořský svět. Aby se zachovaly všechny podmořské krásy v nezměněné podobě, Hikkaduwa nepodporuje prodej korálů.
LAST MINUTE zájezdy SRÍ LANKA

Kandy

Kandy, Srí Lankaje město, které je známé hlavně díky rozsáhlé síti buddhistických chrámů. Díky tomu je již od roku 1988 součástí světového dědictví UNESCO. Turisté se v tomto populárním městě mohou ubytovat v luxusních apartmánech, v chatách, motelech, kempech i chalupách. Stačí si jen vybrat!

LAST MINUTE zájezdy SRÍ LANKA

 

Trincomalee

je přístavní město, které leží na východním pobřeží Srí Lanky a patří tak mezi oblíbené destinace. Místní záliv se vyznačuje poměrně vysokou mírou bezpečnosti. Město, turisté i dočasní obyvatelé, navštěvují kvůli horským pramenům a také velkému množství památek. Ubytovat se můžete v hotelech jako Nilaveli Beach Hotel a nebo Nilaveli Garden Inn.
LAST MINUTE zájezdy SRÍ LANKA

Wadduwa

je město ležící na západním pobřeží Srí Lanky, kde se můžete nechat ubytovat během svého pobytu na ostrově. Zároveň patří mezi oblíbenou turistickou atrakci. Do podvědomí turistů se totiž dostalo především díky tradici pěstování palem a patří mezi hlavní producenty punče a octu. Mezi nejoblíbenější ubytování ve Wadduwě patří Hotel Blue Water, takže neváhejte a nechte se zde hýčkat profesionálním personálem a krásou ostrova zároveň.
LAST MINUTE zájezdy WADDUWA

Další oblíbené destinace jsou:

Dickwella , Kirinda , Mt. Lavinia , Nilaveli Rathgama Tangalla, Tea Country, Unawatuna a Weligama

LAST MINUTE zájezdy SRÍ LANKA


 

Čtěte další články o Srí Lance!

Aktuální nabídka zájezdů na Srí Lanku



 

 
Tagy: , , , , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist